Tillägnad mr. Tideman (4 dagar till avresa)

DAGENS RIM:

Hårstrån som bryts och darrande knän,
Skelett och kotor som viker sig hän.
Din hud tappar färg, men räddningen är här!
Det finns en man som lever som han lär.
Till alla dessa krämpor finns det tabletter,
Fyfan vad bra, du kan få köpa av Petter!!




ÖVRIG LÄGESRAPPORT:
Har nu växlat pengar. Fortfarande inte packat, men lite halvhjärtat skrivit packlista. Hotellfrukost i morse, sjukt bra. Ikväll blir det film med Stinis & Susen.

6 dagar till avresa.

Har idag druckit kaffe med Wallentin den yngre, samt ätit pizza med Micke & Petter. Det har även regnat. Mycket!
Och jag hade verkligen glömt hur mycket jag gillar höstrusk!! Lagom bra att komma på det bara för att man för en gångs skull slipper det. Fast fan, för ett år sen hade jag en höst och vinter i Oslo som väntade, och det var bannemig INTE kul. Solen i sydfrankrike - var hälsad!! (Varför skriver jag så konstigt förresten, har bloggandet redan stigit mig åt huvudet?)



ÖVRIG LÄGESRAPPORT: Inte packat ännu. Inte heller växlat mina svenska riksdaler till Euro. Over and out.

/Anna

Hoppsan

Jag märker lite då och då att fotbollsreflexerna fortfarande sitter i. Nyss till exempel, tappade jag en av våra trådlösa hemtelefoner. När den faller mot marken sträcker jag ut foten i en blixtsnabb rörelse. Det naturliga vore ju att försöka "ta ner" telefonen och dämpa fallet mot golvet, men icke! Jag drar till den på volley och sparkar telefonen till andra sidan rummet.
Inte bra.

Över och ut
/Anna

PS. Och för er som undrar så är telefonjävlen oskadd. Jag har dock lite ont i foten. DS.

Bubbelgum


Najs

Undrar förresten när jag ska sluta med att läsa "Nice" som "najs".


Lite sommarvemod

Jag undrar lite när sommaren 2011 sprang förbi. Jag hann knappt få en skymt av den, känns det som. Men, med risk för att vara äckligt pretto, tiden går fort när man har roligt. Och roligt har det fan varit.

Om 12 dagar flyttar jag till Frankrike, till baguetternas förlovade land. Det blir rivieran, det blir Nice. Satsar på att kunna köpa en flaska rödtjut och sänka dess innehåll inom loppet av fem minuter när jag kommer hem. Något måste man ju lära sig.

Den här bloggen är till lika mycket för mig, som till den som väljer att läsa den. Är skitnöjd med bloggnamnet. Just nu känns det lite motigt att behöva åka ifrån Sverige, har fått för mig att jag gillar höstmörker. Jag gör nog inte det, egentligen. 12 dagar kvar. TOLV?! Nu fick jag panik.
På tal om panik, det är många som har frågat mig om jag har packat ännu. Gör man det? Det gör såklart planeringsfreaket inom mig en smula orolig. 12 dagar kvar. Panik igen.



bilden med stort B.

/Anna

RSS 2.0