22



Italien tur och retur. Förberedelse och förväntan. Godis, vin, shots, skratt, tal, skål, sång, dans, snack, fnitter. Sova. Korv med bröd till frukost. Till stan med Julia och David. Julmarknad, låtsassnö, och pariserhjul med dunderutsikt. Utan jacka. Julkalendern, powernap, ännu mer fnitter. Skype i köket med Faridah och Leanna. Mer korv med bröd. Glögg. Två timmars nattlig promenad med Julia. Mer än nöjd.

Där har ni 3e och 4e december i stora drag. Jag har fem dagar kvar i paradiset, och det känns jobbigt. Jag vill inte åka hem, och den känslan växer för varje dag.

Anna - 22!

Giggling feast deluxe eller "Pesten har kommit till stan"

Igår var en konstig dag. Rolig, på gränsen till hysterisk, men också irriterande.
När vi kom hem efter skolan idag hade det nämligen flyttat in en ny person i Leannas gamla rum (vi ville ju fortsätta ha det som ett mysigt filmrum!). Hon sa knappt hej, och jag blev vansinnigt irriterad, och är faktiskt fortfarande så irriterad att jag inte pallar skriva mer om det.

So let's focus on the good things.


Charles (den mest ostressade grabben in town) gav sig av till London för att hänga där några dagar, och jag och Julia lämnades åt vårt öde. Vi drog ner till Place Garibaldi och tog 82an till Eze igen. Där vandrade vi runt lite, och fick en privat guidad-tur på parfymeriet Fragonard.


Sen åkte vi hem, tramsade en massa. Vi var så jäkla fnittriga, det var helt sjukt. Lade upp en video på facebook, och den sammanfattar gårdagens mode ganska bra. Börjar fnissa igen så fort jag kollar på den.
Vi lagade mat, tände ljus, lyssnade på julmusik (och Bieber, et les deux ensemble), skrattade, drack upp det sista av Tomas öl till maten, fnissade ännu mer.
Var övertrötta, pratade med Kol (resulterade i ännu mer skratt, plus att vi ska få vykort, yey!) och David. David var också pigg och ville komma över, så kl 00.00 kom han till lägenheten och vi gick en liten vända och snackade skit.


Om exakt tre timmar är det juleljus-time! Ska vila lite tills dess, blev inte överdrivet mycket sömn inatt. Sen spectacle, och eventuellt en utgång på det.
Gårdagen var som sagt sjukt konstig, konstigt kul. Förutom det lilla faktum att det bor en idiot (förlåt) i vårt hem numera, och att vår propriétaire är en hustler utan dess like.



Kolla så chockad jag blev när jag insåg att det var fejk-snö!! Det känns förresten jättemärkligt, att man kan strosa runt utan jacka bland snötäckta granar och tomtegubbar. Mais j'aime :)

Anna - nu: powernap!



RSS 2.0